Stacks Image 2199

Nieuwbouwproject “De Veense Tuin”, Roelofarendsveen


"De Veense Tuin".44 luxe nieuwbouw appartementen, welke worden gerealiseerd op een gewilde, aantrekkelijke locatie. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Den Haag, aan de rand van het groene hart in het Veenweidegebied met zijn vele meren, wandel- en fietspaden en volop rust en natuurschoon.

Aan de rand van het centrum en vlak bij de nieuw aan te leggen uitvalsweg (Braassemdreef) ligt de bouwlocatie: het voormalige gebouw van de Rabobank aan het Noordeinde.

Roelofarendsveen ligt aan het Braassemermeer en is zeer in trek bij ondermeer watersporters, vissers en schaatsliefhebbers.
Het is een prachtige omgeving met veel jachthavens.

Roelofarendsveen heeft een rijk verenigingsleven en beschikt over goede recreatieve, maatschappelijke, culturele en medische voorzieningen. Ook heeft het een gezellig dorpscentrum met een breed assortiment aan winkels.


2 luxe appartementengebouwen met parkeergarage (parkeerplaatsen apart te verkrijgen). De gebouwen worden middels een corridor met elkaar verbonden. Aan de corridor ligt een sfeervolle, gemeenschappelijke ruimte en een grote, besloten, kleurrijke binnentuin.
Het geheel is gericht op toekomst bestendig wonen, dus zowel voor jongeren als ouderen uitstekend geschikt.
De mogelijkheid bestaat om uw appartement verder te individualiseren.

Koopsommen vanaf 215.000,== euro tot 420.000,== euro.
Oppervlakte: vanaf ca. 90 m2. tot ca. 154 m2.


Het geheel wordt ontwikkeld door het in Utrecht gevestigde Holland Huis, gespecialiseerd in het ontwikkelen van bijzondere bouwplannen.
Brochure op aanvraag.